Back to All Events

Nick Cave & The Bad Seeds - One more time with feeling

Ikäraja: K-12
Aika: Ovet klo 18:00

Näytös alkaa klo 20:00

Numeroimattomat istumapaikat

Anniskelu auki näytöksen aikana

Tekstitys englanniksi

Uniikki Event Cinema - esitys erikoiselokuvasta One more time with feeling, jossa kuullaan ensimmäistä kertaa The Nick Cave & The Bad Seedsin odotetun uutuus albumin Skeleton Treen kappaleet. Pe 9.9. julkaistava levy on ensimmäinen kolmeen vuoteen ja kyseessä on yhtyeen 16. studioalbumi.
Alunperin performanssipohjaisesta konseptista lähtöisin oleva One More Time With Feeling kehittyi paljon merkittävämmäksi, kun Dominik paneutui traagiseen käsikirjoitukseen ja uuden albumin nauhoituksiin. Elokuvassa yhtyeen taltioidut esiintymiset ja Dominikin kuvaamat haastattelut kulkevat lomittain Caven improvisoidun pohdiskelun kanssa.
Elokuva on kuvattu mustavalkoisena ja värillisenä. Lopputuloksena on voimakas, hauras ja karkea testamentti artistille, joka yrittää löytää tiensä pimeyden läpi.

Earlier Event: August 27
Brunon Finaali: Huoratron
Later Event: October 13
Hylje-musikaali lokakuussa!