Back to All Events

Brunon Finaali: Huoratron


LOPPUILLAN DJ: TBA

LIPUT ALK. 15 € TIKETISTÄ
HUOM! LIPPUUN SISÄLTYY LOPPUILTA


HUORATRON

Tämä on musiikkia, joka on niin rajoilla että jokainen voi vastaanottaa sen. Jotakin, joka muistuttaa musiikin mahdollisuudesta sekoittaa pakkaa, potkia liikkeelle ja... no, joka rehellisesti rankaisee. Kuitenkin, kun ottaa Huoratronin biitti-myllytystä vastaan, huomaa hymyilevänsä. Se on katarttinen musiikillinen hyökkäys. Tulee olemaan verta, hikeä ja kyyneleitä, mutta kaiken jälkeen tuntee olonsa paremmaksi ihmiseksi.

Uskomme Brunolla, että Huoratron on täydellinen tapa päättää tämä vaihtoehtotodellisuus mistä olemme koko kesän nauttineet. Hänen kompromissittomuutensa ja kaikkien tyylilajien kävelijät sisään ottavuutensa ovat teemoja, minkä takana me seisomme täydellä sydämellä.

Vihdoin joku joka ei usko että hänen visiota täytyy laimentaa kansantajuiseksi että se menisi perille. Se menee perille. Mutta miten Huoratron saa sekä hc-punkkarit että hipsterit jonottamaan haleille sieluja puhdistavien keikkojen jälkeen? Toki, sydämiä voittaa hänen nollatoleranssilla kompromisseihin, mutta asiaan liittyy muutakin. Mies nimikkeen takana, Aku Raski, omaa monisyiset voimat sisällään. Yhdessä mielessä hän on intuitiivinen taiteilija ja säveltäjä, alkemisti esoteeriselle äänitaiteelle. Toisaalta hän on tiedemies, joka rakentaa ääniä ja biittejä 1600-luvun viulunveistäjän huolella. Hän on myös esiintyjä – parrakas showmies joka moshaa tiensä yleisön sydämeen.

Huoratron perustettiin dogmaattisena underground –taidekonseptina: hän otti rajoitetun teknologian haltuun Gameboyden muodossa, ja pakotti laitteet sylkemään säröistä äänivallia kuten kukaan ei ollut ennen tehnyt. Laitteisto on kehittynyt loogisena jatkumona musiikin kanssa siitä asti, ja johti Huoratronin debyyttilevyyn Cryptocracy. Se tarjoilee hiottuja agression dynamiikkoja nyanssit iskunvahventiminenaan. Kuten alusta saakka, musiikin määrittelee peloton asenne, halveksunta sääntöjä kohtaan ja omistautuminen aatteellensa.

Huoratronissa saa koko paketin. Yksi mies suorittaa yhtä visiota täydellä kontrollilla metodistaan. Salainen ainesosa? Sen on kaiken tultava aseista riisuvasta lumosta ja presenssistä jotka sen takana oleva mies omaa. Hän tekee siitä kaikesta inhimillistä.