Back to All Events

0 - Klubi: Big Red One, Juan, Anna M, Shroomy Lou


Heinäkuun omassa klubissamme teemana värikkyys ja räväkkä saundi. DJ-tiskillä neljä oman elämänsä sankaria, joiden intohimo on tykittänyt niin metsiä kuin klubeja astetta lähemmäksi merenpintaa. Jos kaupungin tarjonta rupeaa tuntumaan liian tutulta, kiskoo 0 taas taulun puhtaaksi.

BIG RED ONE
Costa Rican ja Amerikan transformationaalisesta skenestä jo 7 vuoden ajan upotettuna ja nostettuna Big Red One laukaisee tanssilattialle musiikkia raikkailla tyyleillä, glitcheillä, syvillä bassoilla sekä rouhivalla sound designilla. Nyt on kyse nykyaikaisista rytmeistä ja remixeista, jotka nostattavat kuumat väreet iholle. Tyyli on vapaa ja koneistettu, joten anna mielikuvituksen liikuttaa sinua kuunnellen sitä, mitä et muualla kuule.

JUAN
Juanin DJ-seteissä trap, future r&b, rap sekä etnosaundit muodostavat tiukan kokonaisuuden, joka ei jätä ketään kylmäksi. Nuoren DJ-tuottajan omintakeinen tyyli on saanut paljon huomiota, viimeisimpänä YleX:llä, jossa hän oli Noste-artistina viikolla 20.
https://soundcloud.com/juan
https://www.facebook.com/juansbeats/

ANNA M
“Soitan discoa sekä deeppii ja progressiivista housea, yhistelen teknosaundeja.
Inspiroidun videopeleistä
Musiikki on kaikki kaikessa jee jee
Kouvolassa on betonia
Selektio on laaja
Joo”

SHROOMY LOU
Experimental / Glitch / Electronica
Shroomy Lou is what you might call a musical adventurer. Not satisfied with the calm embrace of the currents in the mainstream, Shroomy Lou dived head first into the rabbit hole of sounds unheard. Some say he lost his mind traveling the deep spaces of the musiverse, others believe he was possessed by an intergalactic earworm. Instead of serving sounds with a clear continuum, Shroomy Lou serves a wide array of emotions transmitted through various soundscapes he found from the ends of the musiverse.

Earlier Event: July 16
Cityman
Later Event: July 23
Big Pharma