Back to All Events

0 - klubi: View, Yonagual & Juan


SHOWTIME 23:00

LIPUT OVELTA 10 €

Klo 00:00 alkaen 5 €
KLUBIN DJ:t YONAGUAL & JUAN

TERASSILLA ERIC & VIKTOR 16:00 - 22:00
(Vapaa pääsy)


Tähän asti Brunon illoissa on ollut tarjolla Hisserin ja Detaljin viileys, Ericin ja Justuksen teknoklubin tulitus, The Holyn ja Lopunajan miehen surina ja Noah Kinin urbaani nerous.

Seuraava askel on 0 - klubi, jossa tarjoamme hävyttömän tanssittavaa modernia konemusiikkia. Nämä levyt eivät ole pyörineet bileissä joissa olet käynyt. Konepajan Bruno on tapahtumasta toiseen nahkansa luova konsepti, joka taistelee jämähtämistä vastaan tuoreuden keinoin, ja klubimme heijastaa juuri tätä mentaliteettia. Onko tämä Helsinki? On.

Illan hallimestareina toimivat Juan ja Yonagual, jotka toimivat visioillaan uuden konemusiikin eri ääripäiden veitsien kärjissä.


YONAGUAL

Yonagual erikoistuu eri elektronisten tyylilajien syvään päätyyn. Hän rakentaa selektionsa tarinanomaisesti, kuljettaen tamppaajan kiehtovan äänimaailman läpi hypnoottiseen mielentilaan. Yonagual on soittanut ympäri Eurooppaa festareilla, ja hänet kiinnitettiin vuonna 2012 australialaisen Zenon Recordsin label DJ:ksi.


JUAN

Voiko etnomusiikin ja urbaanin trapin yhdistää? Miltä saundaa, kun sambariffi komppaa 808-bassoa? Mm. LTBGY:n suuresti supportaama Juan yhdistää etnon ja urbaanin bassomusiikin vaivattomalla ja valloittavalla itsevarmuudellaan, ja hänen tuore remixinsä Emen sinkusta “Onnellinen Sunnuntai” patsasteli YleX:n nosteessa viikolla 20.