Back to All Events

R-Collection & Beyond Yhteistyö - Collaboration, St. Rasta


Toivotamme sinut tervetulleeksi juhlistamaan R-Collectionin ja Beyondin Yhteistyö-mallistoa Konepajan Brunoon perjantaina 17.6 klo 18:00 alkaen. Vaatemalliston lisäksi Yhteistyö sisältää Hiisi Panimon valmistaman Farmhouse Ale -oluen, jota on saatavilla ensimmäistä kertaa illan aikana. Näiden lisäksi klo 19:00 esitetään mallistoon kuuluva lyhytelokuva.
Illan musiikista vastaavat DJ Herkules ja DJ Kaarle.


Yhteistyö - Collaboration

R-Collectionin ja Beyondin Yhteistyö-mallisto
on syntynyt uskosta yhdessä tekemiseen ja
vahvuuksien yhdistämiseen. Beyondin vankka kokemus katumuodista yhdistettynä R-Collection klassiseen anorakkiin synnyttivät kaksi uutta ja mielenkiintoista anorakkia.

R-COLLECTION

R-Collection on Kajaanilainen perheyritys, joka on toiminut vaatetusalalla jo lähes 40-vuoden ajan. Parhaiten R-Collection tunnetaan klassikkoaseman saavuttaneesta anorakista, joka ihastuttaa vuodesta toiseen funktionaalisuudellaan,pitkäikäisyydellään sekä värikkyydellään.
www.r-collection.com

BEYOND

Beyond on suomalainen vuonna 2006 perustettu katumuotiin ja skeittaukseen erikoistunut yritys. Kansainvälisen nettikaupan ja Jyväskylässä sijaitsevan kivijalkamyymälän lisäksi Beyond tunnetaan myös omasta vaatemallistosta sekä visuaalisista projekteista skeittauksen parissa.
www.beyondstore.fi

Earlier Event: June 4
0 - klubi: View, Yonagual & Juan
Later Event: June 18
Ice Beaver presents: Aivovuoto