Back to All Events

Noah Kin, Töölön Ketterä


SHOWTIME 22:00

Loppuillan DJ: KASPERG

LIPUT ALK. 9,50 € TIKETISTÄ
Huom! Lippuun sisältyy loppuilta

Klo 00:00 eteenpäin liput ovelta 5 €

*Terassilla klo 16:00 - 22:00 DJ: Julius & Alex


NOAH KIN

Kukaan räppiä vähääkään seuraava ei voinut olla huomaamatta Noah Kinin debyyttialbumia vuonna 2011. Viiden vuoden aikana hype ei ole laskenut, päinvastoin. Noah Kinillä menee nyt kovempaa kuin koskaan: hänet on juuri kiinnitetty brittilafka Killing Moon Recordsille, joka julkaisi uuden armottoman The Void –sinkun.

Noah Kin on keikkaillut viime vuodet ympäri Eurooppaa ja lämmittänyt lavoja esimerkiksi Wiz Khalifalle, Kendrick Lamarille ja Earl Sweatshirtille. Häntä on hehkutettu julkaisuissa kuten Vice ja District MTV UK, joista jälkimmäinen ilmoitti Noah Kinin olevan ”the next big thing in hip hop”.

Uusimmilla julkaisuillaan Noah Kin on laventanut ilmaisuaan modernimpaan ja rujompaan suuntaan. Tanakka tuotanto ja mykistävä flow ovat edelleen tallella.

Facebook

Spotify


TÖÖLÖN KETTERÄ

Töölön mummoille varoitus. Kun Ketterä saapuu mestoille, niin meno on kipee. Siitä on todisteena Töölön Ketterän rakettimainen kiito räppipiirien suosioon. Maaliskuussa julkaistu Ludoo nousi hetkessä hitiksi ja huhtikuussa Töölön Ketterä julkaisi jo kiittäviä arvosteluja keränneen debyytti-EP:nsä PME:n kautta.

Duo saadaankin juuri oikeaan aikaan Vallilaan. Grimen vihdoin Suomessa suosioon nostava yhtye kun ei ole takuulla tulossa himmailemaan. Jos et ole paikalla, kun Ketterä sulkee Vallilan, niin usko pois isukki, silloin harmittaa.

Facebook

Spotify

 

Earlier Event: July 29
SUMATRA with &ME (Keinemusik Berlin)
Later Event: August 5
SEXDATE